Angol B2 szintű, 1×2 Sze:18:00-19:30; GOLD ONLINE BeszédMAX, kezdés: 2022.05.25., óraszám: 16

Angol B2 szintű, 1×2 Sze:18:00-19:30; GOLD ONLINE BeszédMAX, kezdés: 2022.05.25., óraszám: 16

29 990Ft

Angol B2 szintű, 1×2 Sze:18:00-19:30; GOLD ONLINE BeszédMAX, kezdés: 2022.05.25., óraszám: 16 Garantáltan induló tanfolyam (becsatlakozás a szintednek megfelelő korábban elkezdődött tanfolyamba)

Elérhetőség:5 készleten

Garantáltan induló tanfolyam (becsatlakozás a szintednek megfelelő korábban elkezdődött tanfolyamba)

Angol B2 GOLD ONLINE BeszédMAX

Tanfolyam összóraszáma: 16

Tanfolyam kezdete: 2022.05.25., tervezett vége: 2022.07.13.

Tanfolyam típus: GOLD ONLINE BeszédMAX

Csoport: Gold online, 4-8 fő

Szint és tananyag

B2 (B2.1-4): English File 3E Upper Intermediate 1-3, 4-6, 7-9, 10-12

B2 szintű  tanfolyam (alapfokú és középfokú szint közötti szint): ha már megfelelsz a következőnek: Megérted a lényeget a mindennapi beszéd során, amikor jól ismert témákról esik szó. Elboldogulsz a legtöbb olyan társalgási szituációban, amely a nyelvterületen való utazgatás során felmerülhet. Egyszerűen összekapcsolt elemekből álló szöveget tudsz írni az ismert vagy számodra érdekesnek tartott témákról.

B2 szintű nyelvvizsga előkészítő tanfolyam: ha már megfelelsz a következőnek: Megértesz hosszabb beszédeket, a kortárs irodalmi prózát, ismert témáról ismert dialektusban a bonyolultabb érveléseket is követni tudod. Aktívan részt tudsz venni az ismert témákról folyó társalgásokban úgy, hogy közben kifejted és fenntartod a véleményed. Gördülékenyen meg tudsz írni egy esszét vagy beszámolót. A tanfolyamon a nyelvvizsga tipikus feladatait gyakoroljuk! Ne feledd, ha velünk készülsz fel a nyelvvizsgára és sikertelen a vizsgád, a felkészítő tanfolyamot ingyenesen megismételheted!

 • Jól érted már a filmeket, csak épp nehezen szólalsz meg?
 • Rengeteg nyelvtan centrikus órád volt már, csak épp nem tudsz folyékonyan beszélni?
 • Csak beszéd gyakorlásra vágysz?
 • Szóbeli nyelvvizsgára készülsz?
 • Ezen a tanfolyamon valóban kimaxoljuk a beszédkészségedet!

Vedd meg tanfolyamoddal együtt a BeszédMAX kurzusunkat 20000 Ft kedvezménnyel.

Egy tanóra hossza 45 perc, egy alkalom 90 perc, egy tanfolyam 16 tanóra

Hogyan fogsz nálunk tanulni?

 • Kiscsoportban (maximum 8 fő) csak a beszédkészségedet fogjuk fejleszteni
 • A csoportban veled egy szinten levő tanulókkal fogsz találkozni
 • Minden alkalommal egy másik témakört fogunk feldolgozni
 • Minden témához előre kapsz egy videót és a kulcsszavak gyűjteményét célnyelvi magyarázattal, valamint kérdéseket a témával kapcsolatban, így ha van időd és kedved fel is készülhetsz az órára, amivel még hatékonyabbá teheted magad számára az órát.
 • Az órán a témát több oldalról körüljárjuk, vitázol és érvelsz, párban és csoportban is beszélni fogsz az oktatód irányítása mellett.
 • Számíthatsz rá, hogy ez a tanfolyam tényleg csak a beszédre helyezi a hangsúlyt, az óra 80-90%-ában Te fogsz beszélni, vagy részese leszel egy párbeszédnek.
 • Összesen 4 ilyen tanfolyammal olyan mértékben fog fejlődni a beszéded, hogy a szintednek megfelelő szóbeli nyelvvizsgát is bátran megpróbálhatod.

A sikeres nyelvtanulás kulcsa

A nyelvtanulásban a résztvevő, azaz Te vagy a legfontosabb. A Te akaratod, a Te motivációd, a Te szorgalmad. A nyelvtanulás hosszú folyamat (aki nem ezt mondja, az nem mond igazat). Ha beleteszed a munkát és elfogadod szakértő segítségünket, sikerülni fog Neked is. A tanárod szerepét elsősorban abban látjuk, hogy amellett, hogy kifogástalan nyelvi modellként szolgáljon Neked, képes legyen ezen a hosszú, néha megtorpanásokkal szegélyezett úton fenntartani a motivációdat, kedvedet a tanuláshoz!

Mitől jó a Katedra online csoportos tanfolyam?

 • Kis csoportban fogsz tanulni, ami biztosítja a hatékonyságot
 • Máshol 12-14 fős csoportok vannak, bábeli zűrzavar van az órákon, lehetetlen így hatékonyan tanulni
 • A kis csoportban folyó oktatás során biztosítható, hogy a tanulók beszélhessenek az óra nagyobb részében
 • A 30 éves Katedra Nyelviskola legjobb tanárai oktatnak a csoportos képzéseken
 • Veled hasonló szinten levő tanulókkal fejlődhetsz együtt, egymást tudjátok motiválni a haladásban.
 • Kedvezőbb áron tanulhatsz, mint ha az egyéni képzést választanád.
 • Ne feledd az olcsóbb megoldások mögött nagyobb csoport és kisebb hatékonyság van!

A csoportos online tanfolyamot azoknak a tanulóknak javasoljuk,

 • akik általános nyelvi készségeiket szeretnék fejleszteni
 • akik később nyelvvizsgázni szeretnének
 • akik szinten akarják tudásukat tartani
 • akiknek a nyelvtan jelenti a nehézséget
 • akik elsősorban beszédkészségüket szeretnék fejleszteni

Milyen egy online csoportos tanfolyam?

Online csoportos óráink helyszíne a ZOOM virtuális osztályterme, ahol szinte minden olyan eszköz rendelkezésre áll, amely a tantermi oktatásban lehetséges, így az online oktatás hasonló élményt nyújt mint a tantermi oktatás.

 • A tanfolyam itt is (virtuális) osztályteremben zajlik: nem egyedül vagy a tanórán, a tanáron kívül látod és hallod is a csoporttársaidat.
 • Kényelmes: nem kell utaznod, otthonodból részt tudsz venni az órákon.
 • A legkönnyebben így tudsz ismerősöket/barátokat szerezni az online térben!
 • Csoporttársaiddal tudsz beszélgetni, párbeszédet folytatni
 • Bár nem vagytok egy helyen, a jó hangulat, a vicces szituációk kialakulása egy csoportban garantált!

A képzés indítása és óraszáma

Garantáltan induló tanfolyamok (új tanfolyam a szinteden):

Ha ilyen tanfolyamra jelentkezel, már biztos lehetsz abban, hogy van elegendő jelentkező ahhoz, hogy a tanfolyam a meghirdetett óraszámmal és időpontban elinduljon. A tanfolyamon korábbi tanfolyamot elvégzett és teljesen új jelentkezők is lehetnek.

Garantáltan induló tanfolyam (becsatlakozás a szintednek megfelelő korábban elkezdődött tanfolyamba):

Ha ilyen tanfolyamra jelentkezel, akkor egy néhány órával korábban elkezdődött szintednek megfelelő tanfolyamhoz csatlakozol. Ez nem jelent egyáltalán problémát (kivéve ha teljesen kezdő vagy), a nyelvtanulás egy hosszú folyamat, ahol a kívánt eredményhez akár több száz óra is szükséges lehet, így nem maradtál le semmiről, a képzés szintje a tudásszintednek megfelelő lesz és ott csatlakozol be, ahol tartasz. A tanfolyamon rajtad kívül korábbi tanfolyamot elvégzett és teljesen új jelentkezők is lehetnek.

Hamarosan induló új tanfolyam:

Ha hamarosan induló új tanfolyamra jelentkezel, a meghirdetett képzés garantáltan elindul a meghirdetett időpontban, óraszámban és ütemezéssel, amennyiben az arra jelentkezők száma eléri a képzés kezdete előtti munkanapon a meghirdetett minimum létszámot.

Ha a képzés kezdete előtti munkanapon a képzésre beiratkozott résztvevők száma nem éri el a meghirdetett minimum létszámot, a képzés csökkentett óraszámban, az eredetileg meghirdetett kezdéssel (nap, óra, perc) indul el. A csökkentett óraszámot a Képző vagy kisebb heti óraszámmal, az eredetivel megegyező időtartamban; vagy az eredetileg meghirdetett ütemezést megtartva, az eredetihez képest rövidebb idő alatt biztosítja. A csökkentett óraszámról, illetve a képzés megváltozott paramétereiről a képzés kezdete előtt a Képző e-mailben tájékoztatást küld a résztvevőnek.

A képzések óraszámának kiszámítása amennyiben a jelentkezők száma eléri, vagy meghaladja a meghirdetett minimum létszám 50%-át:

A jelentkezők száma és a képzés meghirdetett minimum létszámának hányadosával kell megszorozni a képzés meghirdetett óraszámát. Amennyiben az így számított óraszám nem egész szám, a tényleges óraszám a számított óraszám feletti első egész számmal egyezik meg.

Ha a fenti csökkentetett óraszámhoz szükséges létszámot sem éri el a jelentkezők száma, a Képző alternatív képzési lehetőséget, vagy a képzés maximum 1 hónappal történő halasztását kínálja fel. Amennyiben sem az alternatív képzési lehetőség, sem a képzés halasztása nem felel meg a képzésre jelentkezőnek, visszakérheti a befizetett képzési díjat.

Ezek is érdekelhetnek…